Topscore Spray vliegende insecten, 400ml

12.25

Topscore Spray tegen Vliegende Insecten bestrijdt snel en effectief vliegende insecten, zoals vliegen, muggen en motten in en rondom het huis.

Artikelnummer: IN-PYR-91075 Categorie:

Topsore spray tegen vliegende insecten bestrijdt snel en effectief vliegende insecten, zoals vliegen, muggen en motten in en rondom het huis.

Eigenschappen
Topscore tegen Vliegende Insecten bevat Natuurlijke Pyrethrum en Piperonylbutoxide. Pyrethrum is een natuurlijk insecticide. Pyrethrum wordt gekenmerkt door een breed werkingsspectrum en een snelle afbraak in de aanwezigheid van licht. Het is een zogenaamd zenuwgif. Er vindt een prikkeling van het zenuwstelsel plaats die de dood van het insect tot gevolg heeft.

Voor een doeltreffende werking van Topscore tegen Vliegende Insecten is slechts weinig werkzame stof nodig. Piperonylbutoxide versterkt de werking van het Pyrethrum. Topscore tegen Vliegende Insecten combineert een hoge effectiviteit met een zeer lage giftigheid voor zoogdieren.

Gebruiksaanwijzing
– Topscore tegen Vliegende Insecten doodt vliegende insecten zoals vliegen, muggen en motten. Deuren en ramen van de te behandelen ruimte sluiten.
– Vervolgens vanuit het midden van de ruimte in de 4 (vier) bovenhoeken spuiten. Niet langer spuiten dan 1 seconde per 10 m3 inhoud van de ruimte.
– Minimaal 50 cm afstand houden van wanden of voorwerpen. De ruimte na behandeling 10 minuten gesloten houden en daarna grondig ventileren.
– Niet op huisdieren en planten toepassen.

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland

Afmetingen 5 × 5 × 24 cm
EAN-code

8712988010705

Scroll naar boven