Over ons

In 1982 begon Haye Bethlehem met de handel in melkmachines en reinigingsmiddelen. Langzamerhand werd dit uitgebreid met stalinrichting en voercomputers. In 1990 werd de eerste winkel geopend aan de Haulerweg in Wolvega en begon de handel in kunstmest en veevoeders. Vanaf dat moment groeide de zaak snel en werd het pand alweer te klein.

Winkel In 2001 werd de huidige winkel aan de Grindweg 143 geopend. Het pand is zeer goed bereikbaar, en er is ruime parkeergelegenheid. In 2019 hebben we een pand aan de Grindweg 144 gekocht om de opslagruimte te vergoten.

Personeel
Wij hebben een team van 11 deskundige mensen die u zo goed mogelijk proberen te helpen. De klant staat bij ons altijd centraal.
Het maakt niet uit of u komt om een schroefje of een zak hondenvoer, we proberen alle klanten op een gelijkwaardig manier te helpen. De klant moet met een tevreden gevoel naar huis gaan.

Bezorging
Met onze eigen vrachtauto’s worden diverse artikelen bij de klant thuisbezorgd. Ons werkgebied is inmiddels geheel Noord-Nederland, en incidenteel ook daarbuiten. Met 2 bestelbussen bezorgen wij op donderdag en vrijdag in de regio rondom Wolvega. Met dit eigen transport kunnen wij snel en flexibel leveren aan onze klanten.

Assortiment en Webshop
Ons assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende producten voor particulieren, agrariers, bedrijven en instellingen. Wij bieden kwaliteitsproducten aan voor scherpe prijzen. In onze webshop vindt u een grote greep van ons assortiment maar lang niet alles. Helaas is het niet mogelijk om ons hele assortiment te tonen in onze webshop te tonen. Wel kunt u via onze virtuele tours en bedrijfsfilm een goede in druk krijgen van ons assortiment.

Scroll naar boven