Mieren Gel Home Gard, 10g

11.95

Lokgel met insecticide (imidacloprid 0,01%).

Artikelnummer: IN-IMI-03001 Categorie:

Lokstof-gel met insecticide, welke zeer aantrekkelijk is voor mieren. De oorsprong van dit product is een professioneel middel, maar nu in kleinere verpakking ook toegelaten voor consumentengebruik.

Geschikt om te gebruiken binnenshuis bij aanwezigheid van mieren. De gel is klaar voor gebruik, de mieren zullen de gel meenemen naar hun nest waarna de kolonie uitgeroeid wordt. De gel is zeer attractief met een zeer laag gehalte aan werkzame stof, zodat mieren veel tijd hebben om het middel door te geven tot diep in het nest, waardoor de uiteindelijke behandeling meer succesvol wordt.

Toepassing
Verwijder alle naturlijke voedselbronnen (afval,voedselresten enz.) uit de ruimte waar de mieren zich bevinden, om het eten van de gel te bevorderen.Verwijder de dop van de injector, houdt hierbij de injector omhoog zonder druk uit te oefenen op de plunjer. Aanbrengen op plaasten waar geen direct zonlicht en waar geen hittebronnen zijn (niet bij radiatoren toe passen) en niet op absorberende oppervlakken toepassen. Plaats de gel in druppels of dunne lijntjes dichtbij “mierenstraten”en openingen waar de mieren naar binnenkomen of de nestopening.

Dosering
0.2-0.4 gr/m2 of 0.2 gram per nestingang/loopspoor.Bij grote nestingangen kunnen meerdere druppels gel gebruikt worden. 1 druppel gel weegt ongeveer 0,1 gram, dus totaal kunnen er 50 druppels uit de injector worden gehaald. Omgeving regelmatig controleren en indien nodig gel vervangen. Maximaal 12 doseringen per jaar.

Inhoud: 10 gram per doosje.
Werkzamestof Imidacloprid 0,01%

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland
Toelatingsnummer:NL-0018487-0000

Afmetingen 21 × 11 × 2 cm
EAN-code

8719689755331

Merk

Bijlagen

Scroll naar boven