, ,

INSECTOSEC BLOEDLUISPOEDER 2KG.

39.95

Diatomeeënaarde ter bestrijding van bloedluis. Inhoud: 100 gram/500 ml.

Artikelnummer: 991484 Categorieën: , ,

HomeGard InsectoSec is een poeder bestaande uit 100% natuurlijke bestanddelen (Diatomeeënaarde).

Ter bestrijding van: bloedluis

Wat is Diatomeeënaarde?
Diatomeeënaarde is een sediment dat geheel of voor het grootste deel bestaat uit de skeletjes van afgestorven eencellige kiezelwieren of diatomeeën in (zee)water. Het werkt als een soort schuurmiddel en onttrekt vocht uit het insect zodat dit sterft.

Bij de toepassing tegen vlooien en bloedluizen dient de omgeving zoals de mand, nestplaatsen, kieren, naden, hoeken en waar de dieren veel rusten behandeld te worden zonder het dier zelf te behandelen. De laag poeder moet de hele plek bedekken en goed zichtbaar zijn. Indien nodig de laag poeder vernieuwen. Vermijd tocht tot het poeder is gaan liggen. HomeGard InsectoSec kan onbeperkt toegepast worden. HomeGard InsectoSec kan ook met de zandlaag van vogels en kippen gemengd worden zodat het als een “bathing sand” effectief bloedluizen kan bestrijden. Meng 100 gram InsectoSec met 2 kg schelpenzand.

Toepassing: het middel elektrostatisch aanbrengen met een daarvoorgeschikt apparaat. Het beste resultaat is te verkrijgen door het middel bij avond aan te brengen. Tijdens het aanbrengen dient men daarvoor geschikte ademhalingsbescherming te dragen.

Inhoud: 2KG.

Gewicht 2 kg
Afmetingen 30 × 30 × 27 cm
EAN-code

8719689755133

Merk

Scroll naar top