IoKlar Multi P3 dip/spray 20kg (cide+)

87.31

Voor het reinigen, desinfecteren en verzorgen van de spenen na of voor het melken.

Artikelnummer: AH-UDD-02006 Categorie:

Desinfecterende vloeistof op basis van PVP Jodium voor het dippen of sprayen van uiers na het melken of voorbehandeling voor het melken.

Toepassing
De viscositeit van IoKlar® Multi is zo aangepast dat het zowel als spray- als dipmiddel gebruikt kan worden. Daarnaast (maar niet allebei) kan het ook als voorbehandelingsmiddel worden ingezet. IoKlar® Multi hecht goed aan de spenen en zorgt voor een goede huidverzorging na het melken. Europees geregistreerd als desinfectiemiddel.

IoKlar® Multi combineert de eigenschappen van PVP-ondersteuning en een dermatologische component, die is versterkt met een reinigende component, voor een uitstekende huidverzorging van de spenen na het melken. IoKlar® Multi bevat jodium, een geregistreerd actief bestanddeel voor het desinfecteren van de spenen voor veterinaire hygiëne.Dit actieve bestanddeel combineert een krachtige desinfecterende werking op een groot aantal verschillende pathogenen met hypoallergene eigenschappen. Het product heeft een Europese toelating.

Voordelen
Door het alles-in-één ontwerp stelt IoKlar® Multi de boer in staat de volledige uierhygiëne uit te voeren met een enkel product. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat IoKlar® Multi een uitstekende oplossing vormt voor het reinigen, verzorgen en desinfecteren van de spenen na of voor het melken.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

*

Gewicht 20 kg
Afmetingen 29 × 26 × 38 cm
EAN-code

4028162317442

Merk

Doeldier

Koe

Bijlagen

Scroll naar boven