Anti drink ring Suckstop koe, 2st

19.53

Innovatieve anti-drinkring SuckStop Müller overtuigt door zijn zeer eenvoudige gebruik, door het behaalde leereffect bij het dier en door de verbetering van het dierenwelzijn.

Artikelnummer: EQ-DWA-01011 Categorie:

De innovatieve en nieuwe anti-drinkbeugel SuckStop Müller overtuigt door zijn zeer eenvoudigegebruik, door het behaalde leereffect bij het dier en door de verbetering van het dierenwelzijn.

Eeenvoudig aan te brengen en te verwijderen
De anti-drinkbeugel kan zeer eenvoudig worden aangebracht en verwijderd. De ring is enigszins elastisch waardoor deze zonder hulpmiddelen kan worden aangebracht. De anti-drinkbeugel wordt in het ene neusgat gehaakt en door het uitrekken van de ring in het andere neusgat ingebracht. De uitsteeksels wijzen hierbij naar beneden.

Langdurig leereffect
Traditionele anti-drinkringen hebben naar buiten gerichte stekels die het andere dier irriteren en tot een afweerreactie leiden. Het dier met een sterke zuigbehoefte leert niet van deze situatie. Bij de nieuwe en innovatieve anti-drinkbeugel SuckStop Müller is dit wel het geval. Deze corrigeert het dier dat zuigt. De naar binnen gerichte, afgeronde uitsteeksels drukken bij het zuigen in de neus van het dier dat zuigt. Door deze impuls wordt de handeling onderbroken en wordt het verkeerde gedrag verhinderd. Al na enkele weken kan een langdurig leereffect worden geconstateerd.

Niet pijnlijk
De dieren met nieuw aangebrachte ringen nemen al na korte tijd weer voer en water tot zich, aangezien ze geen pijn voelen. Ook drinknippels en tong-drinkbakken worden met de anti-drinkbeugels SuckStop Müller zonder problemen door de dieren gebruikt. Hierdoor ontstaan er geen prestatieverliezen in de kudde.

Afmetingen 19 × 13 × 2 cm
EAN-code

4018653988084

Scroll naar boven