BENFITAL PLUS 3KG.

72.17

Te gebruiken bij diarree bij kalveren.

Artikelnummer: 020506 Categorie:

Aanvullend dieetvoeder voor kalveren met diarree of risico daarop. Het stabiliseert de water- en elektrolytenbalans. Geschikt voor alle soorten diarree; het bevordert het verwijderen van pathogenen en helpt bij het opheffen van de gevolgen van diarree, zoals uitdroging, acidose en een electrolyten tekort. Daarnaast bevat het voldoende energie.

Benfital kan zowel met water als met (kunst)melk worden toegediend.

Eigenschappen
– Snel herstel uitdroging; de optimale electrolyten samenstelling en osmolariteit zorgen voor een snelle verbetering van de water- en elektrolytenbalans. Daarnaast heeft Benfital Plus door het hoge gehalte aan glucose een energie inhoud van 310 kcal per drinkbeurt.

– Oplosbaar in melk; Benfital heeft geen invloed op de normale stremming van de melk in de lebmaag en kan dus zowel met water als met (kunst)melk worden gegeven.

– Directe en langdurige bufferwerking; het herstel en het voorkomen van bloedverzuring vindt plaats in drie stappen. Natriumcarbonaat is direct beschikbaar en komt daarnaast geleidelijk vrij uit natriumacetaat en natriumcitraat.

– Natuurlijke regulatie van de darmflora; E.Coli en Salmonella bacteriën hechten vast aan de adsorberende vezels (pectines) die omhuld zijn met lecithine en MOS (mannaoligosacharides). De ziekteverwekkers worden zo met de mest uitgescheiden.

Download bij extra informatie het etiket van Benfital.

Gewicht 3 kg
Afmetingen 20 × 20 × 17 cm
EAN-code

8711642003121

Merk

Doeldier

Koe

Scroll naar top