,

Agrivet Robo Brush Chriox 5 22KG #

76.47

Gecombineerd reinigings- en desinfectiemiddel voor toepassing in melkrobotsystemen.

Artikelnummer: HY-MRH-03003 Categorieën: ,

Ontsmettingsmiddel met oxidatieve werking dat gebruikt wordt voor het ontsmetten van de voorbehandelborstels in melkrobotsystemen, als melkklauwdesinfectie en ontsmettingsmiddel in CIP-installaties.

Snelwerkend en krachtig ontsmettingsmiddel op basis van gestabiliseerd perazijnzuur en waterstofperoxide geschikt voor het reinigen en ontsmetten van borstels
en flush-systemen in melkrobots, opslagtanks, leidingen en CIP-installaties. Robo Brush Chriox 5 is geschikt voor toepassingen die moeten voldoen aan de Europese verordening inzake biologische productie, dankzij de samenstelling op volledig biologisch afbreekbare actieve stoffen.

Gebruiksaanwijzing bij melkwinning
Het middel is bestemd voor de desinfectie van melkklauwen, borstels van een melkrobot en gebruikte uierdoeken in de veehouderij. Robo Brush Chriox 5 wordt gebruikt als dompelmiddel of automatisch gedoseerd door de melkrobot. Voor het desinfecteren de melkklauwen, borstels en uierdoeken grondig reinigen. Een daarbij gebruikt reinigingsmiddel afspoelen met schoon water. Overtollig water verwijderen. Desinfectie van melkklauwen: Gebruik als dompelmiddel voor melkklauwen van de melkmachine: Een oplossing van Robo Brush Chriox 5 in een emmer klaarmaken. De melkklauwen in de oplossing laten weken bij kamertemperatuur. Dosering: 0,5-0,75 % v/v (zie wettelijk gebruiksvoorschrift per land). Gebruik voor automatische desinfectie van melkklauwen van de melkrobot: De melkklauwen desinfecteren door middel van een Robo Brush Chriox 5 oplossing met de melkrobot. Dosering: 0,5-0,75 % v/v (zie wettelijk gebruiksvoorschrift per land). Desinfectie van de borstels van de melkrobot: De borstels desinfecteren door middel van een Robo Brush Chriox 5 oplossing door automatische besproeiing met de melkrobot. Dosering: 0,5-0,75 % v/v (zie wettelijk gebruiksvoorschrift per land).

Cleaning In Place (CIP)
De te desinfecteren apparatuur eerst grondig reinigen. Het daarbij gebruikte reinigingsmiddel goed afspoelen met drinkwater. Overtollig water verwijderen. Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken dat de oppervlakken gedurende de inwerktijd nat blijven. Leidingsystemen en apparatuur behandelen met behulp van een rondpomp systeem zoals gebruikelijk in een CIP installatie. Na behandeling grondig naspoelen met drinkwater. Temperatuur: 20 – 30°C. Dosering: Bacteriën en gisten : 0,5 % (5 ml/L) met een minimale inwerktijd van 5 minuten. Bacteriesporen: 8 % (80 ml/L) met een minimale inwerktijd van 5 minuten of 0,8% (8 ml/L) met een minimale inwerktijd van 60 minuten.

Toelatingsnummers: Nederland: 14818 N
België: 11906B (gesloten circuit)

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

# Precursor voor explosieven, gereguleerde verkoop

Gewicht 23 kg
EAN-code

8717154828047

Merk

Doeldier

Koe

Bijlagen

Scroll naar boven