Agrivet CIP Clean Acid 240KG NlFrEnDe

442.55

Zuur reinigingsmiddel voor CIP-installaties, melksystemen en melkkoeltanks.

Artikelnummer: HY-MMH-03002 Categorie:

Zure reiniger voor CIP-systemen, melksystemen en melkkoeltanks. Periodiek afwisselend reinigen met CIP Clean Alk wordt aanbevolen voor een optimaal reinigingseffect. CIP Clean Acid is geschikt voor CIP-installaties in de voedingsindustrie, traditionele melkinstallaties, melkkoeltanks en Delaval alsook GEA melkrobots.

CIP Clean Acid is een niet-schuimend reinigingsmiddel op basis van fosfor- en zwavelzuur. Dankzij de combinatie van deze 2 zuren kent het een uitstekend reinigend en ontkalkend vermogen. Complexeermiddelen zorgen ervoor dat het product veilig is voor het materiaal en dat het zijn werking behoudt in aanwezigheid van hard water.

Gebruiksaanwijzing
1. De installatie voorspoelen met lauw water (35 – 40°C)
2. Reinigen met een 0,5% (50 ml /10L water) oplossing van CIP Clean Acid bij 40 – 80°C. Contacttijd: 5 – 15 min. De eindtemperatuur moet minstens 40°C zijn.
3. Spoel grondig met lauwwarm drinkwater. Bij hard water en/of sterke kalkaanslag de frequentie van de zure reiniging verhogen, tot dagelijks afwisselend met een zuur product, CIP Clean Acid, reinigen. Verwijder steeds zo goed mogelijk de laatste melkresten na het melken.

Het reinigingsproces van de traditionele melkinstallatie bestaat uit 3 stappen. Deze drie processtappen (voorspoeling, hoofdreiniging en naspoeling) komen in vrijwel alle reinigingssystemen terug. Na afloop moet de installatie goed gespoeld worden.

Gewicht 245 kg
EAN-code

8717154827781

Merk

Doeldier

Koe

Bijlagen

Scroll naar boven