Total-clear alles-reiniger, 5L

21.50

Concentraat, allesreiniger pad en terras  5 l (25 à 50 m²)

Artikelnummer: HY-NET-99034 Categorie:

Krachtige gebruiksklare reiniging die grove en fijne bevuiling afbreekt tot onzichtbare deeltjes die door wind of regen worden verwijderd. Daarnaast voorkomt het herbevuiling gedurende meerdere weken. Geschikt voor pad, oprit, terras.

Eigenschappen
– enkel op stenige ondergrond gebruiken, niet op hout of metaal
– werkt snel en langdurig
– een superieur product tegen grauwe aanslag en atmosferische vervuiling
– werkt ook tegen zwarte aanslag

Toepassing
Het product hoeft niet verdund te worden en is makkelijk toe te passen met een gieter (eventueel met een sproeiboom). Één dag na toepassing is al verschil merkbaar en na 1 week zijn de behandelde oppervlakken duidelijk helderder en schoner geworden.

Total Clear kan veilig gebruikt worden op verhardingen in steen (natuursteen, betontegels en klinkers, kasseien, grind, dolomiet) waar zuurhoudende producten deze oppervlakken zouden beschadigen, zelfs langs bomen, struiken en houtachtige planten. Het werkt beter en langer dan bleekwater, heeft een minder sterke geur en garandeert een goed resultaat zonder het gebruik van een hogedruk reiniger dat vaak tot beschadiging van voegen en harde oppervlakken leidt. Dit product bevat uitsluitend makkelijk afbreekbare componenten.

5 L = 25 m2

Gewicht 5 kg
Afmetingen 15 × 19 × 24 cm
EAN-code

5420046696596

Merk

Scroll naar boven