Virocid RTU desinfectant, 500ml

12.50

Middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief mycobacteriën en bacteriesporen), gisten en virussen.

Artikelnummer: HY-ADB-02007 Categorie:

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief mycobacteriën en bacteriesporen), gisten en virussen in dierverblijfplaatsen en bijbehorende ruimten voor huisdieren (honden, katten, konijnen, vogels, paarden en kippen).

Dit product mag alleen binnenshuis worden toegepast. De gebruiksaanwijzing zoals opgenomen onder B. moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

B.
Gebruiksaanwijzing
Virocid RTU is een gebruiksklaar middel. De te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig reinigen. Een daarbij eventueel gebruikt reinigingsmiddel vervolgens afspoelen met schoon water. Overtollige vloeistof verwijderen. Gebruik bij het desinfecteren zoveel middel dat het te desinfecteren oppervlak gedurende de gehele inwerktijd vochtig blijft.

Minimale inwerktijd: 30 minuten

Gebruiksconcentratie
Onverdund toepassen, 30 ml Virocid RTU is voldoende voor 1 m2 oppervlak (1 L Virocid RTU is voldoende om 33 m2 te desinfecteren). De behandelde oppervlakken moeten na de desinfectie niet worden afgespoeld.

NB: Het middel niet in direct contact met dieren laten komen.

Afmetingen 9 × 5 × 23 cm
EAN-code

Bijlagen

Scroll naar boven