,

Formaline DES-F 37%, 20kg eenmalige can

47.44

Middel ter bestrijding van bacterien op hoeven van hoefdieren, uitsluitend professioneel gebruik.

Artikelnummer: RM-HOO-02001 Categorieën: ,

Toepassing
– hoefbaden
– verneveling in dierenverblijfplaatsen (alleen door professionals die hiervoor een opleiding hebben gevolgd)
– verneveling in ruimten voor consumptie- en siergewassen (alleen door professionals die hiervoor een opleiding hebben gevolgd)

De dosering zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moet worden aangehouden. Het middel niet in direct contact met dieren laten komen, met uitzondering van de hoeven. Het middel is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik.

Gebruiksaanwijzing
Vul een schone bak, eventueel voorzien van een vloermat, met water en voeg het middel toe. Plaats de bak zodanig dat het vee er doorheen loopt.

Dosering
5% (5 liter Formaline op 100 liter schoon water). De oplossing gedurende maximaal 24 uur, na het vullen van de bak, gebruiken. Het middel wordt onwerkzaam wanneer het in contact komt met zeep of synthetische wasmiddelen en wanneer het sterk is vervuild met organisch materiaal.

Indien op 1 september 2015 de fabrikant of importeur van de werkzame stoffen in een biocide niet op de lijst van artikel 95 staat bij ECHA, mag het biocide niet meer op de markt zijn binnen de EU. Hiermee wordt beoogd om een einde te maken aan de vorm van “free riding” waarbij werkzame stoffen in biociden gebruikt worden van een bron zonder dossier. Dit artikel voldoet aan deze regelgeving.

Dit product is een technisch product, niet bedoeld als feed, food of farmaceutisch ingredient.

Toelatingsnummer NL: 16059

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland

*

Gewicht 21 kg
Afmetingen 23 × 28 × 40 cm
PROFESSIONEEL GEBRUIK

EAN-code
Scroll naar boven