,

StressLess pasta Primeval 30ml

13.41

Een natuurlijk supplement voor bij spannende/onbekende situaties.

Artikelnummer: NU-HOR-11029 Categorieën: ,

Een natuurlijk, rustgevend supplement dat nerveuze, hyperactieve en gespannen paarden helpt te ontspannen in stressvolle situaties, zónder dat het ten koste gaat van de alertheid.

Het is uitermate geschikt voor gebruik tijdens transport, dierenarts- en hoefsmidbezoek, bij voor het paard nieuwe/onbekende situaties en voor het leveren van (sport)prestaties.

Ondersteunt de mentale gezondheid van het paard bij inspanning. Het geeft het paard zelfvertrouwen en behoudt de alertheid en reactiesnelheid van het paard.

PrimeVal StressLess® Pasta helpt het welzijn van het paard te waarborgen in stressvolle situaties, wat ten goede komt aan de concentratie en het leervermogen. De ingrediënten van PrimeVal StressLess® Pasta staan niet op de lijst van verboden ingrediënten van de FEI. PrimeVal StressLess® Pasta is ontwikkeld voor paarden van alle leeftijden die blootgesteld worden aan nieuwe en stressvolle situaties of activiteiten. In geval van langdurige gedragsproblemen wordt een compleet klinisch onderzoek door een dierenarts aangeraden om een diagnose te kunnen stellen en een behandelplan op te stellen. PrimeVal StressLess® Pasta is geen diergeneesmiddel.
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Gebruik de volledige inhoud van de injector één uur voor de wedstrijd, het transport of de andere acute stressvolle situatie. Zorg dat de mond van het paard geen eten meer bevat. Toedienen via de zijkant van de mond bij het tandloze gedeelte. Breng de pasta aan op de tong, achterin de mond. Houd het hoofd van het paard enkele seconden iets omhoog, om er zeker van te zijn dat de pasta doorgeslikt wordt. Gebruik maximaal 1 injector per paard per dag. Halveer de dosering voor veulens, jonge paarden (
Samenstelling

Ingrediënten: Samenstelling: Trimagnesiumcitraat, vezels van de cichoreiwortel, gist en delen daarvan, dextrose.
Toevoegingen: Toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen/kg: Vitamine B1 36.946 mg Vitamine B6 4.606 mg Vitamine B12 9 mg Calcium D-pantothenaat 4.606 mg Sensoriële toevoegingsmiddelen/kg: Passiflora incarnata 33.000 mg Melissa officinalis 18.900 mg Withania somnifera (Ashwagandha) 7.500 mg Griffonia simplicifolia 5.000 mg Lavendel olie 4.700 mg
Analyse: Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 2,2% Ruwe celstof 0,3% Ruw vet 0,2% Ruwe as 0,7% Natrium 0%

*

EAN-code

8711231198351

Doeldier

Paard

Scroll naar boven