,

Mellodermal Honingzalf Outdoor 30ml

20.34

Mellodermal ondersteunt het natuurlijke herstel van de ruwe of beschadigde huid van uw huisdier.

Artikelnummer: AH-PET-04005 Categorieën: ,

Mellodermal bevat 25% Noord-Amerikaanse boekweithoning die rijk is aan antioxidanten.

Mellodermal ondersteunt het natuurlijke herstel van de ruwe of beschadigde huid van uw huisdier. De honing en heilzame plantenextracten beschermen de huid tegen uitdrogen, brengen de geïrriteerde huid tot rust en laten de overlast snel afnemen. Mellodermal is niet vet, sluit de huid niet af en is gemakkelijk smeerbaar. Toevoeging van gentiaanwortel geeft de creme een bittere smaak en voorkomt hiermee dat dieren er aan gaan likken.

Outdoor bevat een hogere concentratie eugenol uit Kruidnagelolie. Hierdoor heeft deze honingzalf een extra kalmerende werking. Door de toevoeging van teatree is deze crème minder geschikt voor katten.

Gebruik
Voor gebruik de huid reinigen en drogen. Bij acute klachten 2 maal daags aanbrengen. Ter verzorging volstaat 1 maal daags. Grotere wonden of smetplekken afdekken met een steriel gaasje of pleister.

Waarschuwing: Alleen voor uitwendig gebruik en niet bij brandwonden gebruiken. Indien de huid gezwollen en/of warm is, raden wij u aan eerst uw dierenarts te consulteren alvorens u met het gebruik van Mellodermal aanvangt.

Bewaring: bij kamertemperatuur (15-25°C), droog en niet in de zon.

Samenstelling: Mel (boekweithoning), Caryophylli oris aetheroleum, Cardiospermum, Paeonolum, Propionylacetovanillonum,
Melaleucae aetheroleum, Unguentum Lanette, Acidum sorbicum, Kalii sorbas, Aqua puri cata.

*

Afmetingen 2 × 2 × 10 cm
EAN-code

8718403360066

Doeldier

Hond, Huisdieren, Kat, Paard

Scroll naar boven