GLUCOSAMINE CHONDROITINE MSM 500ML.

23.53

Voor het bewegingsapparaat van honden.

Artikelnummer: 071286 Categorie:

Glucosamine, chondroïtine en MSM is één van de meest gebruikte supplementen voor honden en katten.

Dit product is een uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM die speciaal samengesteld is voor honden en katten.

Eigenschappen
– Tegen stijve en gevoelige gewrichten
– Voor honden en katten met artrose
– Geschikt voor ieder type hond en kat

Toediening: de siroop is makkelijk te doseren en geschikt voor dagelijks gebruik. De siroop laat geen resten achter in de voerbak of in de bek van hond of kat. 500 ml is voldoende voor 200 doseringen voor een kat tot 3 kilo of voor 50 doseringen voor een hond tot 20 kilo.

Samenstelling per 20 ml.:
Glucosamine 1200 mg: een lichaamseigen stof, welke in verhoogde concentratie wordt teruggevonden in gewrichten, kraakbeen, gewrichtsvloeistof en pezen. Zorgt er onder andere voor dat het kraakbeen vocht vasthoudt en schokken kan opvangen.
Chondroitinesulfaat 400 mg: een component van de celmatrix die als bouwstenen voor gezond kraakbeen dienen. Draagt bij aan gezonde en soepele gewrichten, stimuleert de aanmaak van kraakbeen en de gewrichtssmering.
– [b]MSM
400 mg: een essentiële voedingsstof voor de gewrichten. MSM is ook nodig voor de vorming van chondroïtinesulfaten, belangrijke bouwstenen van het kraakbeen.

Glucosamine is organisch gebonden zwavel die van nature voorkomt in alle levende organismen.

Afmetingen 7 × 7 × 15 cm
EAN-code

8717344370806

Doeldier

Hond, Kat

Merk

Scroll naar top