Glucosamine Chondroitine MSM 500ml

19.38

Combinatie van glucosamine, chondroïne en MSM voor hond en kat

Artikelnummer: NU-PET-01012 Categorie:

Glucosamine is een lichaamseigen stof die voorkomt in gewrichten, kraakbeen, gewrichtsvloeistof en pezen.

Glucosamine stimuleert de opbouw van gewrichtsvocht, daardoor wordt het gewricht gesmeerd en soepel gehouden. Naarmate uw huisdier ouder wordt, neemt de glucosamineproductie af. Extra inname van glucosamine, door middel van een voedingssupplement kan wenselijk zijn. De meest gebruikte vorm van glucosamine in voedingssupplementen is glucosaminesulfaat, afkomstig uit de schalen (omhulsels) van schaal- en schelpdieren. Dit is de best opneembare vorm. De aanbevolen dagdosering voorziet het lichaam aan 1500 mg glucosaminesulfaat, wat overeenkomt met 1200 mg elementair glucosamine.

Je wilt dat je huisdier profiteert van een optimale werking. Pharmox Hond en Kat Glucosamine bevat naast glucosamine óók chondroïtine en MSM. Deze drie stoffen vullen elkaar op natuurlijke wijze in het lichaam aan en is daarom de best aanbevolen samenstelling voor uw trouwe viervoeter.

Chondroïtine: De werking van glucosamine wordt versterkt door chondroïtine. Chondroïtine stimuleert de productie van ‘bouwstenen’ die nodig zijn voor het behoud van het kraakbeen. Het draagt bij aan de soepelheid en veerkrachtigheid van het kraakbeen.

MSM: Methylsulfonylmethaan (MSM) is een organisch gebonden zwavel die de natuurlijke afweer van het lichaam regelt. Zwavel behoort (met calcium, magnesium, kalium, natrium, fosfor) tot de macromineralen die van nature in het lichaam voorkomt. Het komt ook voor in voedsel maar niet in hoge hoeveelheden.

*

Afmetingen 7 × 7 × 15 cm
EAN-code

8717344370806

Merk

Doeldier

Hond, Kat

Scroll naar boven