Vogelspray 404 500ml

22.96

404 Vogelspray is een spray voor kooi- en volièrevogels en duiven ter bestrijding van ongedierte.

Artikelnummer: IN-PYR-91073 Categorie:

Beaphar 404 Vogelspray (pyrethrinen 0,23%, piperonylbutoxide 1,0%), huidspray, oplossing voor kooi- en volièrevogels en duiven ter bestrijding van ongedierte. Diergeneesmiddel vrij van registratie.

TIPS: In geval van bloedluizen, muggen en andere vliegende insecten ook alle naden en kieren van de kooi of volière behandelen met een daarvoor bestemd product. Vergeet ook de zitstokken niet!
Bloedluizen zitten overdag in de kooi en kruipen ’s nachts via de zitstok op de vogel. Door Beaphar Insectenstrip aan beide zijden van de zitstok te plaatsen, kunt u effectief luizen in de omgeving bestrijden.
Gebruiksaanwijzing

Voor de behandeling de vogel in de hand nemen en op een afstand van ca. 50 cm de vogel gedurende een kort ogenblik bespuiten. Altijd alleen op het verenkleed spuiten en niet op kop en onbevederde huid. Bij een besmetting alle vogels behandelen. Zorg voor een goede ventilatie tijdens en na de behandeling. Gebruik bij voorkeur een handschoen (plastic) voor de hand waarin u de vogel vasthoudt. De dieren enkele dagen na behandeling niet laten baden.

Ingrediënten: Pyrethrinen 0,23%, piperonylbutoxide 1,0%.
Toevoegingen: Niet van toepassing

Diergeneesmiddel vrij van registratie

*

Afmetingen 6 × 6 × 23 cm
EAN-code

8711231108343

Merk

Doeldier

Huisdieren, Kip

Scroll naar boven