Finecto+ SOLUTION 500ml

21.45

Toepassing voor door het drinkwater op basis van verschillende kruiden.

Artikelnummer: NU-PET-02004 Categorie:

Finecto+ SOLUTION is een toepassing voor door het drinkwater op basis van verschillende kruiden zoals echinacea, oregano, cynorrhodon en ginseng.

Het dient gecombineerd te worden met Finecto+ ORAL voor het beste resultaat. Geschikt voor kippen, vogels, reptielen en fretten.

Finecto+ SOLUTION is een toepassing voor door het drinkwater op basis van verschillende kruiden zoals echinacea, oregano, cynorrhodon en ginseng. Het dient gecombineerd te worden met Finecto+ ORAL voor het beste resultaat. Kippen krijgen vaak niet de juiste dosering binnen als ze naast het voer ook nog groentes of wormen gevoerd krijgen. Andersom geldt dit ook voor het drinkwater want veel kippen drinken niet alleen uit de waterbak maar ook uit plasjes regenwater. Daarom dient Finecto+ ORAL gecombineerd te worden met Finecto+ SOLUTION voor een optimale bescherming.

Gebruiksvoorschriften:
Voeg 10 ml per liter water toe gedurende 14 dagen.
Daarna 5 ml per liter water. Deze oplossing dagelijks verversen

Combineer deze drinkwatertoepassing met de hokspray Finecto+ PROTECT en voeg Finecto+ ORAL toe door het voer. Eieren kunnen gegeten blijven worden, het heeft geen invloed op de smaak en kwaliteit van eieren en vlees. Uitsluitend voor oraal gebruik. Koel en donker bewaren in een gesloten verpakking.

Samenstelling: Propyleenglycol, glycerine.

Sensoriële toevoegingsmiddelen: Mengsel van aromatische stoffen (echinacea, oregano, cynorrhodon, ginseng).

*

EAN-code

8718104956315

Merk

Doeldier

Kip

Scroll naar boven