,

Finecto+ PROTECT 5000ml

95.93

Hokspray voor kippen en een vachtspray voor paarden.

Artikelnummer: IN-DIA-20003 Categorieën: ,

Finecto+ PROTECT bestaat uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen. Het product is natuurlijk afbreekbaar en daardoor geen belasting voor het milieu.

Kippen / vogels en reptielen: De spray is bedoeld voor gebruik in het hok, niet op de kippen zelf. Spray Finecto+ PROTECT zodanig dat de gehele hokruimte inclusief legnesten, kieren en naden vochtig is. Herhaal elke 4 tot 6 weken gedurende het gehele jaar. De unieke hechting zorgt voor een langdurig effect. Gebruiksklare oplossing, niet verdunnen. Voldoende voor 12 – 17 m2 hokoppervlak. Voor gebruik goed schudden. Spraykop na gebruik doorspoelen met water om verstopping te voorkomen. Finecto+ PROTECT. Laat een witte waas achter. kippeneieren kunnen gewoon gegeten blijven worden.

Combineer de hokpray met Finecto+ ORAL en Finecto+ SOLUTION voor een optimaal resultaat. Finecto+ PROTECT bevordert de conditie, leg, uitkomst en rust.

TIP: Giet het mengsel in een drukspuit. Dit is makkelijker sprayen. De spraykop wil soms gaan lekken. Helaas hebben wij nog geen goede spraykop gevonden die dit probleem ondervangt. Zeker bij grotere oppervlaktes is het handiger om Finecto+ Protect in een drukspuit te doen en daarmee het hok in te sprayen.

Paarden: Bij paarden, met verschijnselen zoals de kootholtes, staart- en/of maneninplant goed inwrijven met Finecto+ PROTECT. Combineer altijd met Finecto+ HORSE door het voer voor een optimaal resultaat.

Toepassing: Verblijfsruimten van kippen, vogels, reptielen en de vacht van paarden.

Dit product bevat: Siliciumdioxide

*

Gewicht 5 kg
Afmetingen 16 × 19 × 22 cm
EAN-code

8718104955011

Merk

Doeldier

Kip, Paard

Scroll naar boven