Finecto+ DOG 300G.

45.97

Aanvullend diervoeder voor honden op basis van zorgvuldig geselecteerde aromatische stoffen.

Artikelnummer: NU-PET-01003 Categorie:

Finecto+ DOG is een aanvullend diervoeder voor honden op basis van zorgvuldig geselecteerde aromatische stoffen, dat eenvoudig over het voer gestrooid kan worden.

Door de toevoeging van, voor de hond, smakelijke ingrediënten nemen ze het graag op. De aromatische stoffen worden door het dier opgenomen en uitgescheiden via de huid waardoor de hond onaantrekkelijker wordt. Finecto+ Dog verliest niet zijn werking na wassen en/of zwemmen. 100% bescherming is onmogelijk, zowel chemisch als natuurlijk. Het is daarom nog steeds raadzaam om dagelijks de hond te checken.

De aanpak
Voorkom dat de hond gebeten wordt door kleine, irritante beestjes. Finecto+ DOG is een 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van veilige kruiden en etherische oliën. Bevat geen gif of andere chemische stoffen. Finecto+ DOG kan eenvoudig over het dagelijkse voer verstrekt worden en is smakelijk voor honden. Finecto+ Dog zorgt ervoor dat de hond onaanlokkelijk wordt. Dit wordt al na 4 dagen bereikt. Finecto+ Dog verliest niet zijn werking na wassen en/of zwemmen.

100% bescherming is onmogelijk, zowel chemisch als natuurlijk. Het is daarom nog steeds raadzaam om dagelijks de hond te checken.

Gebruiksaanwijzing/dosering: Verstrek Finecto+ DOG gedurende het gehele seizoen. Voeg dagelijks het hieronder vermelde aantal afgestreken maatschepjes toe aan het voer van de hond.

0 tot 8 Kg. > 1 schepje per dag
8 tot 16 Kg. > 2 schepjes per dag
16 tot 24 Kg. > 3 schepjes per dag
24 tot 30 Kg. > 4 schepjes per dag
Zwaarder dan 30 Kg. > 5 schepjes per dag

Analytische samenstelling:
Ruw Eiwit: 12,1%
Totaal vet: 6,4%
Ruwe As: 44,29%
Ruwe Celstof: 6,6%
Calcium: 107 gr/Kg

Dit product bevat: Fenegriek, biergist, sepiolite, thymus, echinacea, curcuma, astragalus, citronellol, citronellal, calciumcarbonaat en maltodextrine.

*

Afmetingen 8 × 8 × 12 cm
EAN-code

8718104955196

Merk

Doeldier

Hond

Scroll naar boven