Finecto bloedluis test 2st.

5.47

Met deze eenvoudige buisjes kun je testen of er bloedluizen in het kippenhok zijn

Artikelnummer: EQ-HOF-01012 Categorie:

Finecto bloedluis test. Met deze eenvoudige buisjes kun je testen of er bloedluizen in het kippenhok zijn.

In bijgevoegde bijsluiter kunt u aan de hand van het aantal bloedluizen het behandelplan vaststellen.

Hoe werkt de Finecto Bloedluis Test?
Bloedluizen komen ‘s nachts uit hun schuilplaats en lopen via de poten van een kip of vogel omhoog om bloed te zuigen. Als ze genoeg hebben lopen ze dezelfde weg over de poten weer terug en gaan op zoek naar de dichtsbijzijnste schuilplaats. Luizen houden van een kleine donkere ruimte, waar ze niet opgegeten kunnen worden door kippen.

Als u het Finecto Test buisje direct onder de zitstok bevestigd, is dit de eerste geschikte schuilplaats die ze tegenkomen. De luizen zullen proberen op het stokje een nest te vormen om hun eieren te leggen. Omdat het stokje eenvoudig te verwijderen is, kunt u wekelijks het aantal luizen controleren en passende maatregelen nemen.

Gebruiksaanwijzing:
1 – Bevestig de testbuis met 2 tie wraps onder de zitstok waar de dieren overnachten. Schuif het houten stokje met het ringetje in het buisje, zodanig dat het aan beide zijden iets uitsteekt.
2 – Neem na 1 week het stokje uit het buisje en tel het aantal rode luizen op het stokje. Aan de hand van dit aantal kunt u de juiste behandeling bepalen (zie tabel hieronder). Maak vervolgens het stokje schoon met warm water en schuif het terug in het buisje.
3 – Controleer iedere week het houten stokje op luizen. Bepaal aan de hand van het aantal luizen het tijdstip en methode van behandeling.

*

Afmetingen 9 × 15 × 2 cm
EAN-code

8718104955233

Merk

Doeldier

Kip

Scroll naar boven