FINECTO+ SOLUTION 500ML.

19.99

Maakt het bloed van kippen, vogels en duiven onaantrekkelijk voor mijten, luizen en vlooien

Artikelnummer: 660945 Categorie:

Een 100% natuurlijke aanvullend diervoeder op basis van aromatische stoffen voor pluimvee, vogels, reptielen en fretten.

Het bevat onder andere oregano, enchinacea en giseng. Deze kruiden zorgen ervoor dat het bloed onverteerbaar wordt voor volwassen bloedluizen. Zij kunnen geen nieuwe eitjes meer leggen en hierdoor wordt de cyclus onderbroken.

Eigenschappen
– Drinkwatertoepassing

Toepassing Voeg 10 ml per liter water toe gedurende 14 dagen. Daarna 5 ml per liter water. Deze oplossing dagelijks verversen.

Samenstelling: propyleenglycol, glycerine

Inhoud: 500 ml. Hiermee heb je voldoende voor 100 liter wanneer je de onderhoudsdosering geeft.

Eieren kunnen gegeten blijven worden, geen invloed op de smaak en kwaliteit van eieren en vlees. Uitsluitend voor oraal gebruik.
 
De nieuwe Finecto+ Solution is géén vervanging voor Finecto+ Oral, maar een aanvulling. Het is juist bedoelt om ze samen te geven. Vaak krijgen kippen een lagere dosering Finecto+ Oral binnen doordat zij niet alleen voer maar ook bijvoorbeeld wormen en groentes bijgevoerd krijgen. Ditzelfde geldt als je alleen de drinkwatertoepassing zou gebruiken. Kippen drinken namelijk niet alleen van het water in het hok, maar ook van plassen regenwater of druppels op bladeren.

EAN-code

8718104956315

Doeldier

Kip

Merk

Scroll naar top