, ,

Professioneel hoornaarspak Xorsa XL

635.98

Professioneel wespen en hoornaarspak

Artikelnummer: EQ-MPR-01121 Categorieën: , ,

Eigenschappen
– Dubbele laag stof en zacht polyester: Buitenstof in beige, gemaakt van 65% polyester en 35% katoen, met een gewicht van 240g/m². Bekleding 100% polyester, gewicht 200 g/m².
– Topkap (hoofdgedeelte): Kap met 2×2 met teflon beklede glasroosterstrook in zwart, 180 graden zicht en gereduceerd volume. Gedempte bescherming van de achterkant van de nek tot aan de oren. Verstelbare genormeerde helm met draaischarnier en stang met polycarbonaat vizier met aluminium versterking.
– Ritsen: Kap: 115 cm rits met nylon schuiver nº5 in zwart. Voorkant: rits in nylon nº5 met twee schuivers in zwart. De ritsen zijn bekleed met klittenband. Zakken: rits in nylon nº5.
– Verstelbare delen aan het lichaam: Verstelbare riem met nylon snelsluiting. Elastische rubberen mouwboorden. Elastische rubberen manchetten aan het einde. Verstelbare klittenband op het onderbeen. Rubberen legging aan boven- en onderkant en met een derde rubber die op de voetzool wordt bevestigd.
– Apparatuurhouders: Twee vaste apparatuurhouders; één op de rug bevestigd met twee elastische rubbers en één op het been

Verstelbare gehomologeerde helm, polycarbonaat vizier met aluminium versteviging aangepast aan de helm, en ventilatiegaten.
Rits met dubbele scheiding die de kap sluit.
Spuitgegoten voorrits met dubbele runner.
Volledige ritsafdekking met klittenband.
Achterzak voor spuitbus.
Beenzak voor spuitbus.
Verstelbare riem met snelsluiting van nylon.
Twee lage voorzakken met spuitgegoten ritsen.
Mouwboorden met elastiek.

Gecertificeerde anti-stinger rubberen handschoenen met Kevlar voering bevestigd aan stoffen mouwen met elastiek aan de uiteinden.
Leggings met elastiek aan de boven- en onderkant, met een derde band om de voetzool.

Productnormen:
GECERTIFICEERD DOOR AITEX Nº 0161/4401/15.
GEPATENTEERD MODEL.
EU-CERTIFICAAT.

EAN-code
Scroll naar boven