, ,

Hoornaarspak Hornet Protect XL

762.68

Bescherming tegen steken van hoornaars en wespen.

Artikelnummer: EQ-MPR-01225 Categorieën: , ,

Lichtgewicht anti-hornaarspak, aangenaam om te dragen dankzij de zachte katoenen voering, soepel en ergonomisch ontwerp, uitstekende zichtbaarheid dankzij het Cordura vizier, dat ultra-bestendig is tegen schuren en scheuren! Doeltreffende bescherming tegen steken van hoornaars en wespen. Uitstekende ventilatie van het vizier over de hele omtrek.

Eigenschappen
– Het hoofddeksel, gemaakt van moleskin en een Cordura vizier, biedt de gebruiker optimale ventilatie en 180° zichtbaarheid.
– Zeer gemakkelijk aan te trekken en te sluiten dankzij ons anti-insluitsysteem. Dit anti-hoornaarspak is volledig hermetisch. Een sluitende afwerking aan de enkels zorgt voor optimale veiligheid tijdens elke interventie.
– Een versteviging ter hoogte van de knieën in Cordura weefsel zorgt voor meer comfort tijdens interventies in besloten omgevingen en beschermt het katoen tegen wrijving om voortijdige slijtage te voorkomen.
– Een beschermende helm met een geventileerd, antikras vizier is voorzien om u doeltreffend te beschermen tegen hoornaar spuwsel en mogelijke schokken tijdens uw interventies.

Technische gegevens
– 100% Katoen, 400gr/m2
– 3D textiel dikte 4mm, 320g/m2
– Binnenvoering in comfortkatoen , 100gr/m2
– Beschermende hoofddeksel met anti-inbraaksluiting en soepele CORDURA stof, ultra bestand tegen schuren en scheuren.
– Cordura weefsel.
– Anti-aanslag en anti-kras beschermend vizier, beschermt tegen het spuwen van Aziatische hornaars.
– Ultralichte afneembare helm
– Handschoenen

EAN-code
Scroll naar boven