Birdgo blocking gel cups 15st.

71.28

Een stille en visuele afschrikking op lange afstand, die werkt door het UV-licht te laten schijnen (tussen 330 en 380 m) om vogels te storen en/of af te schrikken. Vogels zien in deze golflengte een flits die vergelijkbaar is met vlammen.

Artikelnummer: RE-ORE-07243 Categorie:

De BIRDGO™ is een stille en visuele afschrikking op lange afstand, die werkt door het UV-licht te laten schijnen (tussen 330 en 380 nm) om vogels te storen en/of af te schrikken.

Werking
Vogels hebben een zeer dunne huid en dunnere hoornvliezen in vergelijking met zoogdieren. Dit is de reden waarom ze gevoeliger lijken te zijn voor ultraviolet licht dan zoogdieren en reptielen. BIRDGO ™ Visual Gel absorbeert de gevoelige ultraviolette 330-380 nm golflengten die vogels van veraf kunnen zien. Vogels zien in deze golflengte een flits die vergelijkbaar is met vlammen. De denkbeeldige ‘vlambarrière’ schrikt vogels af waardoor ze afzien van de landing.

Eigenschappen
– de Visual Gel blijft minstens twee jaar effectief
– ook effectief op plaatsen waar veel overlast van vogelnesten is
– wordt geleverd in een doosje met 15 cups van 20 gram elk, welke geplakt kunnen worden op plaatsen waar de vogels niet gewenst zijn

Werkzaam tegen: duiven, eksters, kraaien, kwikstaarten, lijsters, meeuwen, merels, mezen, mussen, raven, roeken, spechten, spreeuwen, vlaamse gaaien en zwaluwen.

EAN-code
Scroll naar boven