Ecopur Ferrimax tegen slakken, 400g

11.50

Ecologische slakkenkorrel tegen naaktslakken

Artikelnummer: MO-FER-01045 Categorie:

Slakken bestrijdingsmiddel op basis van ijzerfosfaat. Zowel ijzer als fosfaat zijn voedingstoffen die van nature in de bodem voorkomen.

Aangezien de werkzamestof niet van synthetische oorsprong is, laat dit product toe om op efficiënte manier slakken te bestrijden in alle teelten en tegelijkertijd het milieu te respecteren.

Eigenschappen
– op basis van ijzerfosfaat
– weer- en schimmelbestendige mini-korreltjes
– langdurig aantrekkelijk en werkzaam
– tegen naaktslakken in siertuin, moestuin en fruittuin
– geen zichtbare dode slakken

Toegelaten in de biologische landbouw volgens verordening (EU) 2018/848.

Gebruiksaanwijzing
Bij voorkeur in de lente of vroege zomer gebruiken, indien noodzakelijk in de vroege herfst. Toepassen bij licht vochtige omstandigheden (bijvoorbeeld na regenval of na begieten) en ‘s avonds wanneer de slakken actief op zoek zijn naar voedsel, garandeert de beste resultaten. Niet toepassen wanneer veel regen wordt verwacht. Bij zware aantasting door slakken, de toepassing herhalen (max. 4 toepassingen per 12 maanden).

Dosering 5 gram per m2 (1 granulaat om de 6 cm). Strooi de korrels gelijkmatig uit over de grond, rond en tussen de planten die u tegen slakken wil beschermen. ferrimax mag in alle teelten (moestuin, sierplanten, gazon, borders met vaste planten) gebruikt worden, zowel in openlucht als in serre.

Werking
Na het eten van de korrels stoppen de slakken met zich te voeden en sterven uiteindelijk.

Afmetingen 11 × 6 × 20 cm
EAN-code

5420046643309

Merk

Scroll naar boven