,

Snap Box Ratten plus klem

16.11

Herbruikbaar lokaasstation met geïnstalleerde rattenval.

Artikelnummer: EQ-PAP-01334 Categorieën: ,

Herbruikbaar lokaasstation met geïnstalleerde rattenval
Bevat 1 lokaasdoos + 1 geïnstalleerde rattenval.

Herbruikbaar en volledig afsluitbaar lokaasstation met sleutel én met geïntegreerde rattenval. Gemaakt van transparante kunststof ten behoeve van het een-
voudig monitoren. Niet-doeldieren hebben geen toegang. Geschikt voor zowel chemische als niet-chemische bestrijding. Fysische werking.

GEBRUIKSAANWIJZING
1 Verwijder de sleutel uit de uitsparing aan de achterkant van het lokaasstation. Om te openen, steek de plastic sleutel in het sleutelgat en draai lichtjes (zie Fig 1). Een kwart draai is voldoende om het deksel te openen. Het lokaasstation is nu klaar om de val te installeren.
2 Voorzie de val eerst met een geschikt lokaas, plaats vervolgens de val in de lokaasdoos zoals weergeven in Fig.2. Gebruik de twee kleine plastic lipjes om de val stevig vast te zetten. Eenmaal op zijn plaats, de val voorzichtig opspannen (wapenen).
3 Om het lokaasstation te beveiligen, sluit u het deksel stevig; het is nu vergrendeld en klaar voor gebruik. Als er een val in zit, raden wij aan eerst de doos neer te zetten en dan het deksel zorgvuldig te sluiten om te voorkomen dat de val afgaat.
PLAATSING VAN LOKAASSTATIONS: Lokaasstations moeten worden geplaatst op plaatsen waar ratten zijn gezien of zich hebben gevoed, bijvoorbeeld in garages, achter meubels of op zolderruimtes binnenshuis; of in schuurtjes, onder vlonders of op beschermde plaatsen waar ratten buiten lopen of zich voeden.

CONTROLE VAN LOKAASSTATIONS
Plaats het lokaasstation in het aangetaste gebied met een interval zoals aangegeven op het etiket van het lokaas; er kunnen er meerdere nodig zijn. Wij raden u aan gedurende de eerste 7-10 dagen regelmatig te controleren.
OPMERKINGEN: Zorg er altijd voor dat u uw best doet om niet-doelsoorten zo veel mogelijk weg te houden in het te behandelen gebied. Plaats nooit lokaas in het wilde weg. Hoewel dit lokaasstation gifvrij is, raden wij aan het buiten het bereik van kinderen en huisdieren te bewaren. Plaats het lokaas nooit op plaatsen waar kinderen, katten, honden, andere huisdieren of wilde dieren bij het lokaas kunnen komen. Bestrijdt op een verantwoorde manier.

Afmetingen 27 × 17 × 9 cm
EAN-code

5410560004120

Merk

Scroll naar boven