,

Vlo & mijt omgevingsspray 400ml

22.30

Stopt onmiddellijk het springen van volwassen vlooien. Vlo & Mijt is veilig voor u, uw huisdieren en het milieu.

Artikelnummer: RE-DIT-00009 Categorieën: ,

SECTOSHIELD VLO&MEID 400ML

Stopt onmiddellijk het springen van vlooien.

Tot 9 weken werkzaam tegen alle stadia van de levenscyclus: volwassen vlooien, eieren, larven en poppen. Het is de enige zekere manier om snel uw huis vlo-vrij te krijgen. Vlo en Mijt is veilig voor u, uw huisdieren en het milieu.

Geurloos en allergeenvrij.

De werkzame stof dimeticone van Vlo en Mijt ‘coat’ (bedekt) vlooien, eieren, larven en poppen en stopt de ontwikkeling. Vanwege de mechanische werking kan geen resistentie optreden voor de behandeling. Dankzij dit voordeel kan Vlo & Mijt ook gebruikt worden voor vlooien die resistent zijn tegen conventionele pesticiden.

Toepassing
Vlo en Mijt kan in de gehele huiselijke omgeving (huis, caravan, etc.) gebruikt worden. Het is echter niet noodzakelijk om uw gehele huis te behandelen. Alleen Vlo en Mijt toepassen op plaatsen die met uw huisdier in contact komen (b.v. vloerbedekking, bank, stoelen). Gladde vloeren (tegels, laminaat, houten vloeren etc.) hoeven niet te worden behandeld! Na behandeling is Vlo en Mijt tot 9 weken werkzaam. Door Vlo en Mijt te gebruiken in combinatie met andere op uw huisdier toe te passen vlooienmiddelen verlengt dit de werking (vlo-vrije omgeving).

Werkingsduur: Tot 9 weken werkzaam (hierdoor zou in principe 1 behandeling volstaan, mits het dier goed behandeld is).

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland

Afmetingen 5 × 5 × 25 cm
EAN-code

8715122166009

Merk

Scroll naar boven