,

Somi Insectenpoeder, 500g

18.94

Strooipoeder tegen mieren, spinnen en andere kruipende insecten, alsook bloedluizen bij pluimvee.

Artikelnummer: IN-DEL-99015 Categorieën: ,

Stuifpoeder insecticide tegen kruipende insecten en bloedluizen

Stuifpoeder insecticide en acaricide voor gebruik tegen kruipende insecten met inbegrip van kakkerlakken, mieren, vlooien en spinnen binnenshuis. Ook voor gebruik buitenshuis tegen mierennesten.

Naden- en kierenbehandeling (binnenshuis) : Directe toepassing door te bestrooien. Breng in dunne lagen aan in naden en kieren (onder meubels, in hoeken en andere schuilplaatsen). De dosering is 20 g/m². Behandeling kan worden uitgevoerd tot 2 keer per jaar met een minimuminterval van 6 weken tussen de toepassingen.

Mierennestbehandeling (buitenshuis) : Breng in dunne lagen aan rond en op mierennestingangen in de grond of geïnjecteerd in het mierennest in alle ingangen. De dosering is 2 g/mierennest. Maximaal 1 behandeling per mierennest, maximaal 5 mierennesten behandelen rond een huis.

Gebruik binnenshuis in pluimveefaciliteiten : Toe te passen dosis: 20 g/m². Verdunning (%): 0. Aantal en timing van de toepassing: De applicatie gebeurt maximaal 4 keer per jaar met een interval van 90 dagen tussen applicaties, na het schoonmaken van de pluimveefaciliteiten. Het product moet zo worden toegepast, dat kinderen en huisdieren niet in contact kunnen komen met het product. Verwijder alle dieren uit de behandelde instelling vóór de behandeling. Dieren kunnen opnieuw worden geïntroduceerd in de faciliteiten wanneer het product wordt verrekend. Bedek vóór de behandeling watertanks, voer, troggen en andere oppervlakken of apparatuur die in aanraking kunnen komen met diervoeders/levensmiddelen om verontreiniging te voorkomen. Niet gebruiken in dierverblijven waar blootstelling aan een STP en/of directe emissie naar oppervlaktewater niet kan worden voorkomen.

Samenstelling: op basis van Deltamethrine 0,05 %.
Toelatingsnummer : NL-0019284-0000

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie en volg alle instructies op.

EAN-code

8717154828603

Merk

Scroll naar boven