GLORIA RUGSPUIT HOBBY 1200 12LITER

114.95

Ergonomische rugspuit voor de hobbytuinier

Artikelnummer: 071545 Categorie:

Ergonomische rugspuit voor de hobbytuinier

Vulinhoud 12,0 L
Traploos instelbare werkdruk
Ergonomische tank
Kunststof pomp met hoog rendement
Sterke kunststof tank
Messing spuitstok met holle kegel als sproeibeeld

Produkt informatie

De rugspuit Hobby 1200 onderscheidt zich door zijn grote vulhoeveelheid (12 liter) en reikwijdte. Met talrijke uitrustingskenmerken zoals een messing spuitstok, een ergonomische knijpkraan met geïntegreerde drukregelaar en manometer is het apparaat optimaal uitgerust voor gebruik in grote tuinen, in de wijnbouw, de bosbouw of in kassen.

De robuuste ergonomische kunststof tank is uitgerust met een comfortabel eenvoudig in lengte instelbaar draagsysteem. Naar keuze kan er zowel links- als rechtshandig worden gepompt. Een maximale bedrijfsdruk van 4 bar laat langdurig werken met een steeds constante uitvoerhoeveelheid aan de messing sproeidop toe. In combinatie met geschikte verlenglansen kan met de rugspuiten een sproeihoogte tot 6 m worden bereikt.

De Hobby 1200 is bovendien uitgerust met een drukregelaar, waarmee de sproeidruk traploos kan worden ingesteld tussen 1 – 3 bar. Als de werkdruk onder de ingestelde sproeidruk komt sluit de drukregelaar automatisch. Daardoor is een steeds constante sproeidruk en gelijkmatig vernevelen van het medium verzekerd.
Technische gegevens

Gewicht 4 kg
Afmetingen 51 × 43 × 14 cm
EAN-code

4046436023417

Merk

Scroll naar top