,

PIRECO AARDAPPELZIEKTE 500ML

18.03

Aardappelziekteconcentraat bestaat uit specifiek werkende, niet toxische kruidenconcentraten en is veilig voor mens, dier en milieu.

Artikelnummer: PV-FYT-01001 Categorieën: ,

Aardappelziekteconcentraat bestaat uit specifiek werkende, niet toxische kruidenconcentraten en is veilig voor mens, dier en milieu.

Het heeft een indirect effect bij aantastingen van Phytophthora op aardappelen en tomaten. Het middel wordt opgenomen door de bladeren van de plant en versterkt het afweersysteem. Phytophthora wordt in de ontwikkeling geremd en voorkomen. Goedgekeurd voor de biologische tuin.

Gebruiksaanwijzing
Het middel is te gebruiken in de groentetuin op aardappelen tomatenplanten door middel van spuiten over de planten. De aardappelen en tomaten kunnen gewoon geconsumeerd worden. Schudden voor gebruik.

Dosering
10 ml Aardappelziekteconcentraat oplossen in 1 liter water. Bovenzijde en onderzijde van de bladeren van de plant goed raken. Voor een optimale werking zijn droge omstandigheden een vereiste zodat bladopname kan plaats vinden. Belangrijk is bedekt weer waarbij het minimaal 6 uur droog blijft. Niet spuiten boven 25º C

Aardappelen: na opkomst als de plant ca. 20 cm hoog is de bladeren bespuiten. Herhaal iedere twee weken tot het loof begint af te sterven.

Tomaten: na inplanten als de plant ca. 20 cm hoog is de bladeren bespuiten. Herhaal iedere twee weken tot het einde van het seizoen.

Afmetingen 7 × 7 × 15 cm
EAN-code

8717545548868

Merk

Scroll naar boven