Batterijapparaat paddenstoel

224.95

Een van ‘s werelds meest verkochte schrikdraadapparaten met een topspanning van 6.000 Volt en een laadenergie van 0,1 Joule

Artikelnummer: EQ-FEN-00056 Categorie:

Een van ‘s werelds meest verkochte schrikdraadapparaten met een topspanning van 6.000 Volt en een laadenergie van 0,1 Joule.

Het mechanische hart garandeert een betrouwbare en bewezen lange levensduur. De ST is geschikt voor korte afrasteringen tot ca.1 Ha zonder begroeiing. Grotere oppervlaktes zijn mogelijk, mits er staal- of aluminiumdraad gebruikt wordt. Werkt een weideseizoen op een 6 Volt – 510 Wh ronde Alkaline batterij (niet bijgeleverd). Stroomverbruik 15 mA.

Let op: Niet geschikt voor 7,5 Volt alkaline batterijen. Deze batterijen geven teveel stroom waardoor het vliegwiel te hard slaat en de contactpuntjes snel inbranden.

Als een apparaat los van de afrastering gemeten wordt met een digitale voltmeter dan geeft deze meter vaak verkeerde waardes aan. Dit wil niet zeggen dat het apparaat stuk is, maar dat de meter niet in staat is de spanningspuls te meten die het apparaat produceert. Als met een geisoleerde draad of met een schroevendraaier de polen bijna kortgesloten worden, springt er een blauwe vonk over.Als dit het geval is, is het apparaat in orde.

Gewicht 3 kg
Afmetingen 33 × 33 × 44 cm
EAN-code

8712956000011

Merk

Scroll naar boven