,

COLOSAN DARMOLIE 100ML. REG NL5633

45.00

Colosan is een direct werkend hulpmiddel bij gasophoping in de pens en verstoppingen in de darmen.

Artikelnummer: 031504 Categorieën: ,

De natuurlijke werkzame stoffen in VITALstyle (voorheen ECOstyle) Colosan beïnvloeden de spijsvertering op vele manieren.

Koe: Colosan is effectief bij oplopen van de pens (tympanie), trommelzucht en gasophopingen bij koeien en kalveren. De natuurlijke oliën hebben een brede werking op de gehele spijsvertering. Colosan gaat verkrampingen en gasvorming tegen in de pens, lebmaag of darmen als gevolg van diarree.

Paard: Colosan geeft direct verlichting bij koliek en gasophoping. Werkt krampstillend en gasafdrijvend. De werkzame stoffen beïnvloeden de spijsvertering op vele manieren. De essentiële oliën zijn effectief bij maagklachten. Ook remmen de sterk geconcentreerde oliën de groei van gistingsbacteriën en gistingschimmel af. Hierdoor stopt ongecontroleerde en gistende activiteit in de maag en darmen snel. Daarnaast hebben essentiële oliën een positieve invloed op de lever- en gal activiteit. Na het toedienen van Colosan heeft een paard vaak dorst, geef je paard de mogelijkheid om (liefst lauw) water te drinken.

Geit: Colosan is effectief bij oplopen van de pens (tympanie), trommelzucht en gasophopingen bij geiten en lammeren. De natuurlijke oliën hebben een brede werking op de gehele spijsvertering. Colosan gaat verkrampingen en gasvorming tegen in de pens, lebmaag of darmen als gevolg van diarree.

Eigenschappen:
– Direct pijnverlichtend, krampstillend en gas afdrijvend
– Stopt extreme gistingsprocessen in pens en darmen
– Kan veilig naast andere medicatie worden gebruikt
– Mag ook bij drachtige geiten gebruikt worden

Dosering:
Koe: Eenmalig 1 dosering van 15 ml in de bek.
Kalf: Eenmalig 1 dosering van 4-8 ml in de bek.
Paard: 15 ml oraal
Pony en veulen: 4-8 ml oraal
Geit: Eenmalig 1 dosering van 4-8 ml in de bek.

Afmetingen 5 × 9 × 14 cm
EAN-code

8711731010283

Merk

Doeldier

Koe, Paard, Schaap, Varken

Scroll naar boven