Colosan 45ML. REG NL 5633

26.98

Bij storingen in het maagdarmkanaal.

Artikelnummer: NU-HOR-11010 Categorie:

Colosan geeft direct verlichting bij koliek en gasophoping.

De natuurlijke werkzame stoffen in VITALstyle Colosan beïnvloeden de spijsvertering op vele manieren. Zo verhelpen de essentiële oliën cassiae en venkel maagklachten. Ook remmen de sterk geconcentreerde oliën de groei van gistingsbacteriën en gistingschimmel af. Hierdoor stopt ongecontroleerde en gistende activiteit in de maag en darmen snel. Daarnaast hebben essentiële oliën een positieve invloed op de lever- en gal activiteit. Na het toedienen van Colosan heeft een paard vaak dorst, geef je paard de mogelijkheid om (liefst lauw) water te drinken. Colosan is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen.

Gebruik:
Colosan wordt geleverd in een flesje met een doseerspuitje waarmee je het onverdund kunt toedienen. Hiermee kun je Colosan makkelijk in de mond spuiten. Indien nodig kan na 30 minuten tot 2 uur na de eerste dosering nog een dosering Colosan gegeven worden.
Paard en koe: 15 ml
Pony, veulen, kalf, schaap, geit en varken: 4 – 8 ml

Na openen beperkt houdbaar (6 maanden), mits bewaard op een droge en donkere plek.

Eenmalige toediening (0,3ml/10kg).
De 500 ml verpakking wordt vaak toegepast in de veehouderij bij gasophopingen, oplopen van de pens (tympanie) en trommelzucht.

Colosan is een geregistreerd diergeneesmiddel, wat houdt dat in?
Colosan is het enige geregistreerde diergeneesmiddel, goedgekeurd om toe te passen bij gasophoping in de darm en bij storingen in het maagdarmkanaal zoals verstopping, koliek en trommelzucht. Een registratie als diergeneesmiddel geeft de consument de zekerheid dat het voor deze aandoeningen uitgebreid op werkzaamheid en veiligheid onderzocht is! Colosan is door wetenschappelijke experts als zeer effectief en veilig beoordeeld en wordt geproduceerd onder de zeer strenge productievoorschriften voor diergeneesmiddelen. Immers, de geneeskrachtige werking van Colosan moet bij elke productiebatch gegarandeerd zijn! Colosan is daarmee een uniek product in de markt. Lees voor gebruik de bijsluiter!

Welke essentiële oliën bevat Colosan?
Chinese kaneelolie: Effectief bij gasvorming en een opgeblazen gevoel.
Anijsolie: Geeft verlichting bij buik- en darmkrampen en winderigheid.
Levertraanolie: Bevat veel natuurlijke vitamine A en is on- misbaar voor het slijmvlies van het spijsverteringskanaal. Karwijzaadolie: Draagt bij aan een goede functie van de darmen.
Kamilleolie: Gasafdrijvend en ontkrampend.
Venkelolie: Een veelgebruikte olie bij spijsverterings- problemen. Werkt ontkrampend bij een opgeblazen buik.

*

Afmetingen 5 × 8 × 14 cm
EAN-code

8711731023122

Merk

Doeldier

Koe, Paard, Schaap, Varken

Scroll naar boven