Relax Compositum paard&pony 50ml

21.75

Ondersteunt het evenwicht in stresssituaties. Perfect voor kortdurend gebruik.

Artikelnummer: NU-HOR-11023 Categorie:

Relax Compositum is een kruidentinctuur van rustgevende planten. Het werkt ontspannend bij innerlijke onrust en helpt dieren om snel tot rust te komen in spannende tijden. Het compositum is zeer geschikt voor gevoelige dieren bij de eerste dagen in een nieuwe omgeving of bij onrust tijdens een dierenartsbezoek, bij de hoefsmid of bij het scheren.

Relax Compositum is een natuurlijke rustgever die werkt bij een zenuwachtig gevoel van onrustige dieren. Relax Compositum is erg geschikt om te combineren met gedragstherapie. Het helpt om net de scherpe randjes van de onrust af te halen, waardoor training beter en sneller aanslaat. Perfect om te gebruiken in stressvolle perioden.

Wat zit erin?
Humulus lupulus (hop) helpt te ontspannen en ondersteunt de spijsvertering.
Passiflora incarnata (passiebloem) werkt ontspannend en helpt om lekker te kunnen slapen in spannende tijden. Dit kruid is goed voor de typisch rusteloze dieren.
Ruta graveolens (wijnruit) ondersteunt de spijsvertering bij de negatieve gevolgen van stress en is een milde rustgever.
Tilia tomentosa gemmo (lindebloesem) is een bekend kruid voor gevoelige types. Het wordt gebruikt bij een zenuwachtig gevoel en helpt om te ontspannen en tot rust te komen. Gemmotherapie is een vorm van kruidentherapie. Er worden verse plantendelen in de groeifase gebruikt waardoor de inhoudsstoffen net anders zijn.
Valeriana officinalis (valeriaan) ontspant de zenuwen waardoor een dier beter tot rust kan komen. Het ondersteunt bij het loslaten van stress en onrust in het lijf.

*

Afmetingen 3 × 3 × 9 cm
EAN-code

7091168524111

Merk

Doeldier

Paard

Scroll naar boven