, ,

ULTIMAFLOR PROBIOTICA PAARD/PONY 600G.

79.95

Ultimaflor is geschikt om te gebruiken om het immuunsysteem te ondersteunen, de darmwand te verzorgen en de spijsvertering te helpen bij paarden en pony’s.

Artikelnummer: 211251 Categorieën: , ,

Dit is een probioticamiddel dat verder gaat dan vele andere middelen. De darmen hebben namelijk niet alleen probiotica nodig, maar ook aanvullende stoffen die het darmmilieu ondersteunen. Ultimaflor bevat als een van de weinige middelen op de Nederlandse markt meerdere pre- en probiotische stoffen die uitvoerig zijn onderzocht en wettelijk zijn toegelaten voor het gebruik bij paarden.

Er zijn geen onnodige toevoegingen gedaan zoals geur-, kleur-, of smaakstoffen. Zowel mensen als dieren hebben een eigen unieke microbioom. Hierom richt Ultimaflor zich niet alleen op het aanvullen van de goede darmbacteriën, maar ook op het creëren van de juiste omstandigheden voor een goede darmgezondheid waardoor de eigen flora zich optimaal kan ontwikkelen. De stammen in dit product zijn allen veterinair toegelaten, wat uniek is in Nederland!

Veel veterinaire supplementenmerken werken in hun probiotische producten met bacteriestammen die voor mensen zijn toegelaten en voldoen daarmee niet aan de wetgeving. Bovendien zijn deze voor dieren wettelijk toegestane bacteriestammen uitgebreid onderzocht en is de werkzaamheid dus onderbouwd met wetenschap.

Ultimaflor is geschikt om te gebruiken om het immuunsysteem te ondersteunen, de darmwand te verzorgen en de spijsvertering te helpen. De probiotische stoffen in dit middel worden pas na inname actief, waardoor dit product stabiel blijft bij bewaren.

Samenstelling
Sacharomyces cerevisiae SC47 / CNCM I-4407 (levende gist), Leonardiet, Acacia, Sacharomyces cerevisiae (gist), Cichoreiwortelpoeder, Clinoptiloliet, Gist, Butyraat, L-Threonine.

Wanneer te gebruiken?
– Tijdens en na een antibioticakuur of na een wormenkuur (of andere medicatie)
– Bij veranderingen in de voeding
– Bij het grazen in rijke graslanden
– In stressvolle periodes (zoals reizen)
– Om gewichtsverlies tegen te gaan, bijvoorbeeld bij oudere dieren

Inhoud: Pot 600g. met maatschepje.

Afmetingen 9 × 9 × 16 cm
EAN-code

8716378999571

Merk

Doeldier

Paard

Scroll naar top