LIFEAID CANNABIDOL HORSES 500ML.

46.35

Cannabidol Horse™ is een natuurproduct wat bestaat uit meerdere cannabinoïden.

Artikelnummer: 120972 Categorieën: ,

Cannabidol Horse™ is een natuurproduct wat bestaat uit meerdere cannabinoïden. CBD, ofwel cannabidiol, is de meest bekende van de in totaal 111 cannabinoïden die de hennepplant (Cannabis sativa L.) rijk is.

100% natuurlijk
De cannabisolie die voor Cannabidol Horse™ wordt gebruikt, is van excellente kwaliteit en bevat geen cannabinoïden zoals 9-tetrahydrocannabinol (THC), de psychoactieve stof die van nature in cannabis voorkomt. Deze Cannabidol bevat ook kruidnagel: een zeer geneeskrachtig kruid dat eveneens boordenvol cannabinoïden zit.

De gezondheidsvoordelen
Cannabidol-Horse™ is een uitstekende aanvulling op het dieet van uw paard of pony. Het ondersteunt het immuunsysteem, zorgt voor een sneller herstel, optimale prestaties en draagt bij aan een goede algehele gezondheid van uw dier. Ook helpt Cannabidol bij:
– Pijn
– Nervositeit
– Huidproblemen
– Hoefproblemen
– Traagheid
– Vermoeidheid
– Stijve spieren
– Gewrichtsproblemen
– Ontstekingen
– Eczeem
– Allergische reacties

Cannabidol-Horse™ is:
– 100% natuurlijk
– Vrij van pesticiden
– Optimaal opneembaar
– THC-vrij

Dosering
Cannabidol-Horse™ is eenvoudig in gebruik en geschikt voor paarden van alle leeftijden. Meng twee tot drie keer per dag 1 ml per 50 kg lichaamsgewicht door het voer voor een optimale werking. En: hoe langer het gebruik, des te beter het effect.

Afmetingen 4 × 11 × 21 cm
EAN-code

8714391043660

Doeldier

Paard

Merk

Scroll naar top