,

PRIMEVAL STRESSLESS PAARD PASTE 30ML

11.95

PrimeVal StresssLess is een uniek rustgevend supplement, dat uw paard helpt om zich te ontspannen

Artikelnummer: 192079 Categorieën: ,

Primeval stressless pasta is een natuurlijk, rustgevend supplement dat nerveuze, hyperactieve en gespannen paarden helpt te ontspanen in stressvolle situaties, zonder dat het ten koste gaat van de alertheid.

Het is uitermate geschikt voor gebruik tijdens transport, dierenarts- en hoefsmidbezoek, bij voor het paard nieuwe/onbekende situaties en voor het leveren van (sport)prestaties. Het ondersteunt de mentale gezondheid van het paard bij inspanning. Het geeft het paard zelfvertrouwen en behoudt de alertheid en reactiesnelheid van het paard. Helpt het welzijn van het paard te waarborgen in stressvolle situaties , wat ten goede komt aan de concentratie en het leervermogen.

De ingrediënten staan niet op de lijst van verboden ingrediënten van de FEI. Primeval stressless is geen diergeneesmiddel. In geval van langdurige gedragsproblemen wordt een compleet klinisch onderzoek door de dierenarts aangeraden om een diagnose te kunnen stellen.

Gebruiksaanwijzing:
Gebruik de volledige inhoud van de injector één uur voor de wedstrijd, het transport of andere situatie. Zorg dat de mond van het paard geen eten meer bevat. Toedienen via de zijkant van de mond bij het tandloze gedeelte. Breng de pasta aan op de tong, achterin de mond. Houd het hoofd van het paard enkele seconden iets omhoog om er zeker van te zijn dat het doorgeslikt wordt.
Gebruik maximaal 1 injector per paard. Halveer de dosering voor veulens, jonge paarden (<2 jaar) en pony's. Niet geschikt voor gebruik bij drachtige of lacterende merries.

EAN-code

8711231198351

Doeldier

Paard

Scroll naar boven