MILQUANTEL WORM KL.HD-PUP >0.5KG 2TBL.

6.28

Effectief ontwormingsmiddel voor honden met een gewicht van ten minste 0,5 kg

Artikelnummer: 130901 Categorie:

Milquantel voor de hond is een breedspectrum ontwormingsmiddel, dat effectief en veilig in gebruik is tegen verschillende soorten wormen.

Een goede ontworming van uw hond is van groot belang. Wormen kunnen namelijk lichamelijke klachten veroorzaken. Bovendien kunnen sommige wormsoorten ook mensen en vooral kinderen infecteren. Het voorkomen van worminfecties is daarom van belang. Goede en regelmatige ontworming kunnen hieraan bijdragen.

Eigenschappen
Dit product bevat als werkzame stoffen milbemycine en praziquantel. Milbemycine helpt tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en kan ook worden toegepast ter voorkoming van hartworm. Hartworminfecties komen in Zuid- en Oost-Europa voor en worden overgebracht door besmette muggen. Praziquantel is effectief bij een besmetting met lintwormen, inclusief de vossenlintworm.

Samenstelling
Een tablet Milquantel voor kleine honden en pups bevat:
2,5 mg Milbemycine oxime
25,0 mg Praziquantel

Dosering
0,5-1 kg: 1/2 tablet
1-5 kg: 1 tablet
5-10 kg: 2 tabletten

Niet gebruiken bij kleine honden en pups jonger dan 2 weken oud en/of meteen gewicht van minder dan 0,5 kg. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of (een van) de hulpstoffen.

NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland

Afmetingen 2 × 9 × 6 cm
EAN-code

3838989685249

Doeldier

Hond

Scroll naar top