L-lysine & B6 hond&kat 100g

24.65

Poeder met L-Lysine & B6.

Artikelnummer: NU-PET-01006 Categorie:

Vitamine B6 is van belang voor de aanmaak van afweercellen en heeft hiermee grote waarde voor het in stand houden van een gezond immuunsysteem.

Deze vitamine heeft veel functies in het lichaam en kan gebruikt worden om een gevoel van vermoeidheid te bestrijden en de concentratie te verbeteren. Vitamine B6 bevordert daarnaast de opname van het essentiële aminozuur L-Lysine. Essentieel betekent dat dieren dit via de voeding moeten binnen krijgen en niet zelf kunnen aanmaken. Lysine is in hoge concentratie aanwezig in de spieren.

Aminozuren hebben veel functies in het lichaam. Het zijn de bouwblokjes van het lichaam. Het is onder andere nodig voor de vorming van antilichamen. De ‘L’ voor de naam geeft aan dat dit het natuurlijke, goed opneembare aminozuur is. L-Lysine & B6 kan preventief gebruikt worden of bij een aanslag op de weerstand, bijvoorbeeld bij katten en honden in het asiel of bij veranderingen van leefomgeving. Het heeft een neutrale geur.

L-lysine & B6 bevat lysine; een essentieel aminozuur wat in hoge concentratie voorkomt in de spieren.
L-lysine & B6 is uniek door de toevoeging van vitamine B6. Deze vitamine is nodig voor de aanmaak van afweercellen en heeft hiermee grote waarde voor het in stand houden van een gezond immuunsysteem.

*

Afmetingen 6 × 6 × 8 cm
EAN-code

8716378061421

Merk

Doeldier

Hond, Kat

Scroll naar boven