Magnesiumcitraat hond&kat 100g

21.50

Heeft een positieve invloed op lichaam en geest

Artikelnummer: NU-PET-01007 Categorie:

Magnesium is een mineraal dat van belang is voor het goed functioneren van de spieren, het zenuwstelsel en de energiestofwisseling.

Hierdoor helpt magnesium het dier niet alleen om zich te ontspannen, maar ook om het voldoende energie te geven. Magnesium heeft een positieve invloed op lichaam en geest en bevordert het concentratievermogen. De magnesiumbehoefte wordt groter bij zware lichamelijke inspanning en stress.

In dit supplement is magnesium gebonden aan citraat. Een dergelijke verbinding is nodig om het mineraal opneembaar te maken in het lichaam. Citraat is een organische mineraalverbinding die in hoge mate opneembaar is in het lichaam. Citraat vormt een onderdeel van de citroenzuurcyclus en de daaruit voortvloeiende aanmaak van ATP die zorgt voor energie van lichaamscellen. Magnesiumcitraat heeft een ontspannende werking (door de magnesium) en geeft ook energie (door de citraatverbinding).

Wat zit erin?
Magnesium helpt te ontspannen omdat het belangrijk is voor de prikkeloverdracht van spier naar zenuw. Het wordt veel gebruikt bij dieren die een hoge spierspanning hebben.
Citraat is een organische mineraalverbinding die in hoge mate opneembaar is in het lichaam. Citraat vormt een onderdeel van de citroenzuurcyclus en de daaruit voortvloeiende aanmaak van ATP die zorgt voor energie van lichaamscellen. Magnesiumcitraat helpt te ontspannen (door de magnesium) en geeft ook energie (door de citraatverbinding).

Verder niets!

*

Afmetingen 6 × 6 × 8 cm
EAN-code

8716378062244

Merk

Doeldier

Hond, Kat

Scroll naar boven