, , , , ,

TEKENKAART SAFECARD DE GROENE OS

6.66

Handig hulpmiddel voor het verwijderen van teken bij hond en kat. Ideaal creditcard-formaat, hierdoor heel handig om mee te nemen.

Artikelnummer: 200589 Categorieën: , , , , ,

Snel, veilig en effectief teken verwijderen.

Controleer bij thuiskomst uit bijvoorbeeld het bos jezelf, je gezinsleden en dieren of er niet toch een teek over het lichaam loopt of misschien al vastgebeten zit. Als een teek nog niet vastzit kan je hem pakken, dooddrukken en weggooien. Als een teek wel vastzit, verwijder hem dan met een speciale tekenverwijderkaart.

Toepassing
Een tekenkaart is een handzame tekenverwijderaar ter formaat van een bankpas. Het heeft in een van de hoeken twee inkepingen: een voor volwassen teken en een voor de hele kleine teken (nimfen). Met deze kleine inkeping kun je ook wespen- of bijenangels verwijderen.

Het voordeel van het gebruik van de tekenkaart is dat bij het verwijderen de teek niet wordt samengedrukt of gedraaid. Deze handelingen kunnen een teek irriteren waardoor hij zijn maaginhoud leegt in de bloedbaan. Dit verhoogt de kans op het overdragen van ziektes. Om dezelfde reden mag de teek niet verdoofd worden met alcohol of etherische olie. Als de teek is verwijderd, kan je de plek schoonmaken met een druppeltje All Septicum.

Afmetingen 8 × 5 cm
EAN-code

7091169397042

Merk

Doeldier

Hond, Huisdieren, Kat, Koe, Paard

Scroll naar top