FINECTO+ PROTECT OMGEVINGSSPRAY 1000ML.

21.10

Finecto+ Protect is een omgevingsspray welke de plaatsen waar u sprayt onaantrekkelijk en uitdrogend maakt voor luizen.

Artikelnummer: 060935 Categorie:

Omgevingsspray/vachtspray welke de plaatsen waar u sprayt onaantrekkelijk en uitdrogend maakt voor luizen.

Finecto+ bestaat uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen. De dieren kunnen tijdens de behandeling gewoon in het hok blijven. Het product natuurlijk afbreekbaar en daardoor geen belasting voor het milieu. Door om de 5 a 6 weken de omgeving / stal in de sprayen, houdt u luizen buiten de deur!

Eigenschappen
– Maakt dieren en omgeving onaantrekkelijk voor bloedluizen
– 100% natuurlijk, bevat geen gif
– Eieren kunnen gegeten blijven worden

Gebruiksklare oplossing, voldoende voor 12 tot 17 m2 hokoppervlakte.

Toepassing
Verblijfsruimten van kippen, vogels, reptielen en de vacht van paarden.

Gebruiksaanwijzing
Maak het dierverblijf goed schoon met veel water. Spray Finecto+ Protect vervolgens op alle plaatsen waar bloedluizen langs kunnen komen vanuit hun schuilplaats. Denk hierbij aan wanden, vloeren, zitstokken, broedplaatsen, naden, kieren en andere mogelijke verblijfplaatsen De bloedluis loopt meestal via de poten om zich te voeden! Ook buiten de verblijven kunnen bloedluizen zich ophouden. Voor een goede bescherming dienen de oppervlakten goed natgespoten te worden met Finecto+. Één behandeling met Finecto+ biedt ruim een maand bescherming, afhankelijk van het aantal aanwezige luizen.

Fles altijd goed schudden voor gebruik! De witte substantie onderin, dient geheel opgelost te zijn! Finecto+ laat een witte waas achter op het behandelde oppervlak.

Paarden
Bij paarden met jeukverschijnselen de kootholtes, staart- en/of maneninplant goed inwrijven met Finecto+ Protect. Combineer met Finecto+ Horse door het voer.

Bloedluizen zijn het hele jaar aanwezig! Uitbraken ontstaan als de condities daarvoor optimaal zijn. (Warm en vochtig weer) Houdt de bloedluisdruk laag! Gebruik Finecto+ daarom het jaar rond! Beheersing van bloedluizen bevordert rust, algehele conditie en prestaties.

Gewicht 1 kg
Afmetingen 11 × 11 × 25 cm
EAN-code

8718104955004

Doeldier

Kip, Paard

Merk

Scroll naar boven