FINECTO+ ORAAL 300G.

18.61

Maakt het bloed van kippen, vogels en duiven onaantrekkelijk voor mijten, luizen en vlooien

Artikelnummer: 060945 Categorie:

Aromatisch aanvullend diervoeder dat het bloed van kippen, vogels en duiven onaantrekkelijk maakt voor mijten, luizen en vlooien.

Bevat geen gif of andere chemische stoffen. Voeg Finecto-Oraal toe aan het voer, dit mengsel gedurende 14 dagen voeren. Ook kuikens mogen dit gewoon eten.

Finecto+Oral is een krachtig kruidenmengsel dat het bloed van kippen, duiven en andere vogels onaantrekkelijk maakt voor mijten, (bloed)luizen en vlooien. Deze parasieten nemen geen bloed meer op van de dieren waardoor hun voortplanting stopt en de overlast verminderd.

Finecto+Oral bereikt alle volwassen luizen die bloedzuigen bij de kip/vogel. Om de jonge bloedluizen te bereiken heeft u de Finecto+ Protect spray nodig. Door een combinatie van deze twee producten bereikt u alle bloedluizen. Deze aanpak is uniek omdat geen enkel ander product het onderscheidt maakt tussen jonge en volwassen bloedluizen.

Finecto+Oral wordt goed opgenomen door de dieren en is volledig onschadelijk voor de mens en dier. Géén invloed op smaak en kwaliteit van de eieren. U kunt ze gewoon blijven eten.

Samenstelling
Calcium, Natriumchloride en aromatische stoffen.

Eigenschappen
– Maakt het bloed onaantrekkelijk voor luizen
– 100% natuurlijk, bevat geen gif
– Géén wachttijd. De eieren kunnen gewoon gegeten worden

Inhoud: 300g. (voldoende voor 20 kilo voer)

Afmetingen 10 × 10 × 13 cm
EAN-code

8718104955172

Doeldier

Kip

Merk

Scroll naar boven