,

Veerust Super paard, 600ml REG NL10327

19.95

VeeRust Super is speciaal ontwikkeld voor het bestrijden van vliegen op paarden.

Artikelnummer: IN-PYR-91080 Categorie├źn: ,

VeeRust Super Paard is speciaal ontwikkeld voor het bestrijden van vliegen op paarden.

Eigenschappen:
VeeRust Super Paard bevat Pyrethrum en Piperonylbutoxide. Pyrethrum is een natuurlijk insecticide. Pyrethrum heeft een breed werkingsspectrum en breekt in de aanwezigheid van licht snel af. Het is een zogenaamd zenuwgif. Het zenuwstelsel van het insect wordt geprikkeld. Daarna volgt snel een verlamming. Deze verlamming heeft de dood van het insect tot gevolg. Voor een doeltreffende werking van VeeRust Super is slechts weinig werkzame stof nodig. Piperonylbutoxide versterkt de werking van het Pyrethrum. VeeRust Super combineert een hoge effectiviteit met een zeer lage giftigheid voor zoogdieren.

Gebruiksaanwijzing:
Spuit het middel op het Paard, op een afstand van ongeveer 60 cm, met een gelijkmatige cirkelvormige beweging. Spuit vooral op verzamelplaatsen van vliegen zoals schouders, nek, flanken en basis van de staart. Niet in de ogen spuiten.

Vorstvrij bewaren.

Voor de verkoop van Diergeneesmiddelen (REG NL) dient de wederverkoper in het bezit te zijn van een handelsvergunning. Zonder deze vergunning is het verboden deze middelen te verkopen.
NL-toelating. Dit product is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland

Afmetingen 6 × 6 × 28 cm
EAN-code

8712988002427

Doeldier

Koe, Paard

Scroll naar boven