BRODIGO-BLOC 20G. 5KG. NL-0021593-000

75.00

BLOCS. Een ‘single feed’ rodenticide. Krachtig en zeer effectief bestrijdingsmiddel.

Artikelnummer: RD-BRD-92001 Categorie:

Een ‘single feed’ rodenticide. Krachtig en zeer effectief bestrijdingsmiddel.

Gebruik binnen (Huismuis (Mus musculus), Bruine rat (Rattus norvegicus), Zwarte rat (Rattus rattus)):
– Muizen: Voor bestrijding van muizen gebruik 20 g lokaas per lokaasdoos. Plaats lokaasdozen 2-5 m uit elkaar. Geringe plaag: 20 g lokaas per lokaasdoos, 5 m uit elkaar. Grote plaag: 20 g lokaas per lokaasdoos, 2 m uit elkaar.
– Ratten: Voor bestrijding van ratten gebruik 20 g tot 60 g lokaas per lokaasdoos. Plaats lokaasdozen 5-10 m uit elkaar. Geringe plaag: 20-60 g lokaas per lokaasdoos, 10 m uit elkaar. Grote plaag: 20-60 g lokaas per lokaasdoos, 5 m uit elkaar.

Toepassingsmethode: Kant-en-klaar lokaas moet worden uitgelegd in manipulatiebestendige lokaasdozen.
Verwijder het resterende product aan het einde van de behandelperiode. In pulsed baiting lokaasbehandelingen: Vervang gegeten lokaas pas na drie dagen en dan met tussenpozen van maximaal zeven dagen. Verzamel eventueel gemorst lokaas en dode knaagdieren. Overweeg preventieve bestrijdingsmaatregelen (holen dichtstoppen, voedsel en drinken zo veel mogelijk verwijderen) om inname van het product te verbeteren en de kans op een nieuwe invasie te verminderen. Zoek en verwijder tijdens de behandeling met frequente tussenpozen dode knaagdieren om het risico op secundaire vergiftiging te voorkomen. Gebruik het product niet als permanent lokaas ter preventie van knaagdierplagen of om knaagdieractiviteit te monitoren. Wanneer lokaasdozen dicht bij afwateringssystemen worden geplaatst, zorg er dan voor dat contact van het lokaas met water wordt voorkomen.

Gebruik buiten rond gebouwen en voedselopslagplaatsen (Bruine rat (Rattus norvegicus), Zwarte rat (Rattus rattus)):
Voor bestrijding van ratten gebruik 20 g tot 60 g lokaas per lokaasdoos. Plaats lokaasdozen 5-10 m uit elkaar. Geringe plaag: 20-60 g lokaas per lokaasdoos, 10 m uit elkaar. Grote plaag: 20-60 g lokaas per lokaasdoos, 5 m uit elkaar. Toepassingsmethode: Kant-en-klaar lokaas moet worden uitgelegd in manipulatiebestendige lokaasdozen. Bescherm lokaas tegen atmosferische omstandigheden (bijv. regen, sneeuw, …). Plaats de lokaasdozen in gebieden waar geen overstromingen kunnen optreden. Vervang lokaas in lokaasdozen waar het lokaas werd aangetast door water of verontreinigd werd. Verwijder het resterende product aan het einde van de behandelperiode. De toepassing ter bestrijding van bruine en zwarte ratten rond gebouwen en voedselopslagplaatsen uitsluitend volgens IPM zoals omschreven in de meest recente versie van het ‘Handboek beheersing van ratten om gebouwen en voedselopslagplaatsen’ door bedrijven die zijn gecertificeerd voor IPM- Rattenbeheersing. In pulsed baiting lokaasbehandelingen: Vervang gegeten lokaas pas na drie dagen en dan met tussenpozen van maximaal zeven dagen. Verzamel eventueel gemorst lokaas en dode knaagdieren. Overweeg preventieve bestrijdingsmaatregelen (holen dichtstoppen, mogelijk voedsel en drinken zo veel mogelijk verwijderen) om inname van het product te verbeteren en de kans op een nieuwe invasie te verminderen. Zoek en verwijder tijdens de behandeling met frequente tussenpozen dode knaagdieren om het risico op secundaire vergiftiging te voorkomen. Gebruik het product niet als permanent lokaas ter preventie van knaagdierplagen of om knaagdieractiviteit te monitoren. Wanneer lokaasdozen dicht bij oppervlaktewateren (bijv. rivieren, vijvers, kanalen, dijken, sloten) of afwateringssystemen worden geplaatst, zorg er dan voor dat contact van het lokaas met water wordt voorkomen.

Riolen (Bruine rat (Rattus norvegicus)): Voor bestrijding van ratten in riolen: gebruik 20 g tot 200 g per mangat. Bij grote plaagomvang van ratten in riolen: gebruik 200 g per mangat. Toepassingsmethode: Kant-en-klaar lokaas om vast te leggen of toe te passen in lokaasdozen om te voorkomen dat het lokaas in contact komt met afvalwater. Lokaas moet zodanig worden toegepast dat het niet in contact komt met water en niet weggespoeld wordt. Plaats lokaas alleen in rioolstelsels die verbonden zijn met de rioolwaterzuiveringsinstallatie. Gebruik het product niet in pulsed baiting lokaasbehandelingen. Wanneer lokaasdozen dicht bij oppervlaktewateren (bijv. rivieren, vijvers, kanalen, dijken, sloten) of afwateringssystemen worden geplaatst, zorg er dan voor dat contact van het lokaas met water wordt voorkomen.

Gewicht 5 kg
EAN-code

8717154827057

PROFESSIONEEL GEBRUIK

Merk

Scroll naar top