Koop nu vuurwerk!

Vuurwerk kopen doe je bij Haye Bethlehem in Wolvega


Onze vuurwerk winkel is tijdens de verkoopdagen ingericht met demo-modellen zodat u goed kunt zien wat u wilt kopen. U kunt het bekijken in onze winkel in Wolvega.

Daarnaast kunt u alles in onze online webshops bekijken: bethlehem.vuurwerkexpert.nl en www.haye.wecovuurwerk.nl

 
Op 28, 30 en 31 december  kunt u uw bestelling afhalen in onze winkel op de Grindweg 143 te Wolvega.
Let op zondag 29 december is er geen verkoop van vuurwerk! 

Vuurwerk verkoopdagen
28 december 8:00-17:00 uur
30 december 8:00-20:00 uur
31 december 8:00-17:00 uur

De winkel van Haye Bethlehem is al open om 8:00 uur in de ochtend en prima bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid.

Wij bieden onder andere siervuurwerk en knalvuurwerk en nieuw dit jaar zijn de compounds. Natuurlijk zijn ook de   Wondertollen, Thunderkings, Kanonslag en het altijd leuke pakket van Dikke Bertha weer van de partij. Ook bent u voor een paar mooie vuurpijlen bij ons aan het goede adres. Zo hebben wij het Jumbo Power 36 vuurpijlen pakket met maar liefst 36 pijlen.

Voor iedereen is het leuk om bij Haye Bethlehem vuurwerk te bestellen of kopen. Wij hebben echt een ruim aanbod tegen de mooiste vuurwerk prijzen in onze vuurwerk winkel en online via onze vuurwerk webshops.

 

Ook Duits Export vuurwerk te koop bij Haye Bethlehem. Export is een merk van WECO vuurwerk wat men vooral kent van de duitse supermarkten. Bekijk ons assortiment op www.haye.exportvuurwerk.nl

 


Bestel nu in onze webshops: www.bethlehem.vuurwerkexpert.nl  en www.haye.exportvuurwerk.nl en ook nog www.haye.wecovuurwerk.nl